Hovedforening      Fodbold     Håndbold     Gymnastik     Badminton     Svømning     Seniorer

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Velkommen til Astrup Sønderskov Idrætsforenings klubmodul.

Du kan her på forsiden vælge den idrætsgren du ønsker at deltage i ved at klikke på det valgte område oven for i menuen.

Du er velkommen til at møde til træning 1 - 2 gange for at prøve om det er noget for dig inden du tilmelder dig.

Hvis du ønsker at fortsætte på holdet, skal du senest 3. gang du møder til træning tilmelde dig til holdet og betale for deltagelsen.

For at tilmelde dig et hold, skal du vælge Betaling af kontingent i venstre sidemenu.

Klik derefter på den sportsgren du vil betale kontingent til og find det hold du skal betale.

Følg derefter vejledningen i toppen af siden.

Husk at accepterer klubbens betingelser inden du går videre med betalingen.

Du har nu 2 muligheder for betaling: Enten med kort eller med netbank.

Betaling med kort foregår på sædvanligvis, d.v.s. ved indtastning af kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre.

Betaling med netbank (eDankort) kræver at du har en sådan ordning med din bank

Hvis du problemer med noget af ovenstående, skal du henvende dig til Susanne Jensen 20245034.

Så hjælper hun dig meget gerne.

Vi ønsker dig velkommen til Astrup Sønderskov Idrætsforening.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk